torsdag 9 januari 2014

Retro belysning!

Dom flesta lamporna i mitt hem har bytits ut mot fina äldre lampor :) en del fyndade på loppis, facebook, secondhand osv. Idag ska jag visa er mina lampor i tvrummet.

Vi börjar med den fina taklampan i orange plast som jag köpt på en lokal köp och sälj sida på facebook.


Sen går vi vidare till en fin underbar vägglampa som jag fyndat på loppis på Folkparken i Skellefteå i somras. Tyget är Göta Trägårdh.





Vid skrivbordet så har jag en gul gammal skrivbordslampa som jag köpt på en secondhand butik i Älvsbyn.
Den oranga plastblomman på hör egentligen inte dit (den hör till en badrums lampa) men jag tycker den passade så bra dära ;) hittade den på Anteak i Skellefteå.


Sen har vi den stora favoriten :) ett av sommarens finfina fynd! En Luxus lampa i orange glas. Köpt i Byske på secondhand/loppis butiken "Gamla ting från förr". Såg att dom ligger på runt tusenlappen, har mig för att jag gav 250 kr för min. Dom lyser så otroligt fint!


Och till slut denna skapelse :) själva foten hittade jag i ett av våra förråd, förra husägaren hade lämnat kvar den. Och själa skärmen har jag bytt till mig med en tjej från Luleå :) och visst passade dom bra ihop?


Dom andra lamporna får ni se nån annan gång :)

2 kommentarer:

  1. Ojjj,, så färggrannt ert hem är.. :o))
    Gillar din man dessa färger lika mycket, eller är det bara för han att "gilla läget"... ??

    Ha det bäst .. // Kram Annelie

    SvaraRadera
  2. Oj, så mycket fint och färgglatt! Tycker själv mycket om färg, det lyser upp och man blir så glad...! Har också en viss förkärlek till roliga lampor, men jag får snabbt gå förbi lampavdelningarna på "mina" loppis, för jag har inte plats för en endaste liten lampa till, tyvärr.
    Gratulerar till en lyckad operation, det måste innebära stora och positiva förändringar!

    SvaraRadera